Rólunk

Azzal a céllal hoztuk létre Dream Body and More szépségszalonunkat, hogy az innovatív technológiákat használva segítsük vendégeinket abban, hogy a leghatékonyabb módon elérhesse a kívánt alakját, külső megjelenését.

A modern kor követelményeinek megfelelve vendégeink az online időpontfoglaló rendszerünket használva a leggyorsabban, legkényelmesebben tudnak hozzánk bejelentkezni.

A kezeléseink skáláján válogatva vendégeink kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb test karcsúsító, lézeres szőrtelenítési vagy kozmetikai arckezeléseket, amelyben a szakképzett munkatársaink örömmel és készséggel nyújtanak segítséget, tájékoztatást, esetleges javaslatot és útmutatást is megfogalmazva, ha ezt a vendégünk is igényli.

Szépségszalonunkat úgy alakítottuk ki, hogy az adott időben, térben csak egy vendéget fogadunk, ezáltal az adott vendégünk kezelési idejében csak rá koncentrálunk, és biztosítjuk számára is maximális kikapcsolódást, ellazulást.

Miért minket válasszon:

  • integrált, komplex szolgáltatást nyújtó karcsúsító és szőrtelenítő stúdió vagyunk,
  • személyre szabott testkezelések,
  • online időpontfoglaló rendszer segíti a bejelentkezést,
  • az adott időben csak egy vendéget fogadunk,
  • exkluzív, igényes környezet, Budapest, Belváros, V. kerület,
  • a modern technológiájú, új géppark.

Bízunk Benne, hogy Önt is mihamarabb a vendégeink között köszönthetjük, és meggyőződhet a kezeléseink hatékonyságáról, minőségéről, ezáltal jóhírünket keltheti a saját környezetében !