Dióda Lézeres Szőrtelenítés

A diódalézer technológiája

A dióda lézeres szőrtelenítés technológiája a fény és hő szelektív dinamikáján alapul.

A lézer áthatol a bőr felületén, majd eléri a szőr gyökerét, ahol hatékonyan célozza meg a szőrtüszőben lévő melanocitákat anélkül, hogy a környező szövetek és bőr károsodnának.

A lézer fény elnyelődik a szőrszálban és a szőrtüszőben lévő melaninban, ahol hővé alakul, így megnöveli a szőrtüsző hőmérsékletét, amelynek ennek következtében roncsolódik a szerkezete, majd pedig a szőr a természetes fizikai folyamatai során kilökődik, kihullik.

dióda lézeres szőrtelenítés technológiája

Egyedülálló Triplewave technológia

A három hullámhosszt alkalmazó, egyedi Triplewave kezelőfejjel rendelkező gépünk, amely által kibocsájtott lézerfény az átlagos 808 nm hullámhosszú technológiákkal ellentétben mélyebbre jut a szövetekben, ezáltal a mélyebben található szőrtüszőket is roncsolni tudja.

A TRIPLEWAVE lézeres szőrtelenítő technológiát azért fejlesztették ki, hogy minden mélységben kezelhessük a szőrtüszőket!

Előnyei:

 • rövid kezelési idő, nincs felépülési idő
 • nincs diszkomfort érzés, fájdalom
 • szabadalmaztatott bőrhűtés
 • egyedülálló Triplewave kezelőfej
 • hosszantartó eredmény

 

 lézeres szőrtelenítés Budapest

Kezelés előtti és utáni tudnivalók
 1. A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat – gyantázás, epillálás, csipeszek – nem javasoltak a lézeres kezelések alatt. A szőrszálak színtelenítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotvával történő szőrtelenítés a legideálisabb választás erre az időszakra. A lézeres szőrtelenítés kezelésre minden esetben úgy kell érkezni, hogy előző nap történjen meg a borotválás, hogy a szőrszálak néhány milliméter hosszúak legyenek!
 2. A napozást, erős napsugárzást és szoláriumozást a kezelés előtt és után legalább két hétig kerülni kell. Magas fényvédő tartalmú krém (minimum SPF 30) használata szükséges a kezelt területen legalább 1 hónapig.
 3. A kezelést követő órákban vagy a következő napon az adott területen enyhe bőrpír, ödéma jelentkezhet. Érzékeny bőr esetén nyugtató krém, hűtő borogatás javasolt.

  Kerülni kell a forró fürdőt, zuhanyzást, szoláriumot, szaunát, és egyéb sporttevékenységet, amely izzadással jár. Javasolt a bőséges folyadékfogyasztás.

  Nem ajánlatosak a testápolók, olajok, parfümök használata a kezelt területen.

 4. A lézeres szőrtelenítés utáni 7-10 napban az elhalt szőrszálak maguktól kihullnak, melynek folyamatát semmilyen módon ne sürgessük.

Ősz szőrszálakra és a fehér pihés szálakra sajnos nem alkalmazható a lézeres kezelés a melanin (festékanyag) hiánya miatt.

Konzultáció

A lézeres szőrtelenítés kezeléseket egy személyes konzultáció előzi meg, amikor felvilágosítást adunk a vendégünknek a kezelés menetéről, átbeszéljük a vendéggel a kezelés előtti és utáni nagyon fontos teendőket, a kezelést kizáró okokat, faktorokat.

Ez azért fontos, mert ezekkel a tudnivalókkal készítjük fel a vendégünket, hogy sikeresen elvégezhessük a lézeres szőrtelenítést és elkerülhessük az esetlegesen fellépő, nem várt mellékhatásokat!

Ennek a konzultációnak az ára 10 000 Ft, amely összeget az első kezelés árába vagy a bérlet árába beszámítunk. Amennyiben a konzultációt követően azonnal nem lehetséges az első kezelést elvégezni, akkor a konzultáció árát ki kell fizetni és a
későbbi, de – egy hónapon belüli- első kezeléskor ezt az összeget a kezelés árába beszámítjuk!

A kezelés menete
 • A lézeres szőrtelenítés kezelés során a vendég bőr és szőrtípusának megfelelően beállítjuk a lézer paramétereit, letisztítjuk a szőrteleníteni kívánt területet, hűtést alkalmazunk. A kezelő és a páciens is felhelyezi a védőszemüveget (a szemölcsöket,
  anyajegyeket, tetoválásokat letakarjuk).
 • A kezelést követően a bőrfelületet nyugtató géllel hűtjük, arcon végzett kezelés esetén fényvédővel ápoljuk a bőrt.

 

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A lézeres szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függően kb. 15-60 percet vesz igénybe

Hány alkalom egy kezeléssorozat?

Mivel a szőr növekedési ciklusa testtájanként, egyénenként különböző, így általában eltérő számú 4-8 alkalomra van szükség a tökéletesen sima és hosszú távú szőrmentes felület eléréséhez. A kezelést szőrtípustól függően 6-8 későbbiekben 12 hetente végezzük el.

A lézeres szörtelenítés során a szőrszálak mennyissége 10-40 %-kal csökkenhet, három kezelést követően ez 30-70 %-ot jelenthet, és a további ismételt kezelések növelik ezt az arányt. Célszerű ez eredményeket évente egy utókezeléssel fenntartani.

Tartós vagy végleges szőrtelenítésről van-e szó?

Sok szalon, szolgáltató állítja, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés végleges, élethosszig tartó szőrtelenséget eredményez, azonban a jelenleg elérhető nemzetközi klinikai tanulmányok ezt egyértelműen nem tudják alátámasztani, mert az nagymértékben függ a személyes hormonjainktól, a genetikánktól és egyéb egészségügyi paramétereinktől.

A dióda lézeres szőrtelenítés tartós szőrtelenséget eredményez, Az évente végzett fenntartó kezelésekkel hosszútávon fenntartható a szőrtelenség állapota. Egy kezeléssorozat után azonban, utókezelések nélkül ez az eredmény fenntarthatatlan.

Miért minket válasszon?
 • A lézeres szőrtelenítés kezeléseket a Dream Body & More stúdiónkban csak kozmetikai végzettséggel, tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik, hiszen a lézerrel nagyon komoly bőrkárosodásokat lehet okozni, ezért mi nagy hangsúlyt
  fektetünk a munkatársaink szakmai tapasztalatára és felkészültségére!
 • Mi az első kezelés előtt írásos és szóbeli tájékoztatást adunk a vendégünknek a kezelés előtti és utáni tudnivalókról, majd pedig minden kezelés előtt körültekintően kikérdezzük a vendégünket, hogy a kezelés előtti előírt teendőket
  betartotta –e, hiszen csak így tudjuk lecsökkenteni az esetlegesen nem várt mellékhatások esélyét!
 • A lézeres szőrtelenítés kezelésekhez a teljes intimitást biztosítjuk, mert nálunk az adott időben csak egy vendéget fogadunk, így teljesen komfortos, kellemes környezetben végezzük el a kezeléseket!
 • Továbbá az is fontos szempont, hogy nálunk modern, új gépekkel végezzük a kezeléseket !
Kövesd az akcióinkat, újdonságainkat közösségi oldalainkon!