Rádiófrekvenciás feszesítés

A rádiófrekvenciás feszesítés az alakformálás alapvető eszköze, amelynek ELSŐDLEGES FUNKCIÓJA – kiválóan feszesíti a bőrt annak elasztikusságának nagy mértékű fejlesztésével, mivel a rádiófrekvenciás kezelésre a bőr válaszreakcióként kollagént kezd termelni, ezáltal feszesítve a bőrt.

A kezelés során elektromos áram áramlik át a testen, mellyel hőhatást gyakorlunk a szövetekre. Ezzel az intenzív hőenergiával eredményesen hathatunk a zsírsejtekre, hiszen ezek kevés vizet tartalmaznak, ezért ezek elektromos ellenállása nagy.

A zsírsavak a hő hatására a sejtmembránon keresztül távoznak. A zsírsejteket 40 fokra melegítjük a kezelés alatt.

A rádiófrekvenciás feszesítés egyik leghatékonyabb kezelés, mivel egyszerre képes kezelni a felületi és mélyen fekvő zsírsejteket is. 

A rádiófrekvenciás feszesítés kezelés

 • Bőrfeszesítő hatású.
  Azonnal rugalmasabbá teszi a bőrt, ugyanis rögtön összehúzza, újrarendezi a megnyúlt kollagén-rostokat.
 • Bőrmegújító, ránc és narancsbőr-csökkentő hatású.
  Kúraszerű használata új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, ezáltal fiatalítja a bőrt, halványítja vagy eltüntetheti a ráncokat és erősíti a kötőszövetet. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek is kevésbé nyomulnak át a bőrön, és kevésbé lesz látható a cellulit.
 • Sejtanyagcsere-fokozó hatású.
  Segíti a zsírsejtekben felhalmozódott zsír és salakanyagok kiürülését. Tehát hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés kiváló választás azoknak, akiknek a cél a narancsbőr kezelés valamint, fogyókúra vagy öregedés miatt megereszkedett bőrre keresnek gyors megoldást. Ráadásul pont a narancsbőr valódi okaira hat.

 

Ellenjavallatok

 • pacemaker, endogén defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen
 • kiterjedt bőrbetegségek: psoriásis, dermatitis, ekcema, anyajegyek, bőrdaganatok, égési sérülés
 • belsőszervi betegségek: szívelégtelenség, ritmuszavar, thrombosis hajlam, kezeletlen magas vérnyomás, vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, súlyos cukorbetegség, endokrinológiai betegségek
 • immunrendszert érintő betegségek: daganatos betegségek, lázas állapot, autoimmun betegségek, HIV
 • gyógyszerek: szteroidok és immunszuprimáló szerek, biológiai kezelés, véralvadásgátló kezelés
 • terhesség, szoptatás, menstruáció, 18 év alatti életkor