Hipnoterápia

 

A hipnózis a legjobb, legbiztonságosabb és leggyorsabb út a változás felé. Kikapcsolja a kritikus elemző oldalad, és hagyja a tudatalattierejét felszínre jönni.

Fogyás hipnózissal

Az étkezés az ember alapszükségleteihez tartozik. Csodálatos a falatok ízét élvezni legyen az egy sült vagy valami nagyon finom sütemény. Az utóbbi időben az emberek elfelejtik az étkezés gyönyörét. Nincs idejük az étkezésre, valamit gyorsan bekapnak, mely rendszeressé válik. A test visszaüt a túlsúllyal.

Nagyon sok étkezési probléma a csecsemő korban veszi kezdetét, mely végig kíséri az embert egészen felnőtt koráig. Az étkezéshez kapott téves információk, beidegződések és rossz szokások a tudatalattiban kerültek elraktározásra.

A másik ok, hogy a stresszt, a félelmet, a rengeteg negatív érzést az ember öntudatlanul is az étkezésben vezeti le. Nem tudja észlelni, amikor a test beszél hozzá, nem tud különbséget tenni a testi és az emocionális éhségérzet között.

A cél az emocionális éhségérzése teljes megszüntetése.

Amikor a testi éhség jelentkezik, akkor üljön le az ember étkezni.

Amikor viszont a jólakottság érzése mutatkozik, hagyja abba az étkezést.

A testsúly csökkentésére tett sok próbálkozás, melyet először siker koronáz, majd a diéta abbahagyása után a túlsúly többszörösét mutatja a mérleg.

Ennek a következménye a frusztráció, az önbecsülés, az önértékelés csökkenése.

A test, a lélek és a szellem egy egységet alkot. Nem elég a figyelmet csak a testre fordítani. A lelki problémák testi jeleket hordoznak magukban. A testünk beszél hozzánk. Ebben a rohanó világban nem tudunk vagy nem akarunk figyelmet fordítani a testünkre. A problémák mögött mindig valamilyen lelki tényező áll. Amikor a tudatalattiban levő lelki problémák gyökereit megtalálják, megtörténik annak feloldása. Ezután automatikusan eltűnnek a testi szimptómák.

A leggyorsabban ható módszer a hipnózis, ahol lehetővé válik a tudatalattival a kapcsolatfelvétel. A rossz étkezési szokások régi programozását a tudatalatti el tudja engedni és a kívánt célt, jelen esetben a túlsúly csökkentését, meg tudja valósítani.  A hipnózissal történő súlycsökkentéssel az elért testsúlyt tartani lehet, nincsen jojó hatás, önsanyargatás. Az ember ismét élvezni tudja az étkezést bűntudat nélkül.

Le kell szögezni, hogy a hipnózis nem csodaszer. Ha az egyén a célját mindenképpen el akarja érni a hipnózis segítségével lehetséges. Általában 5-6 ülésre van szükség.

A szakemberünk 1998 óta foglalkozik a természetes gyógymódokkal, mint az Ájurvéda, Kineziológia, Energetika és természetesen a hipnózissal.  Németországban természetgyógyászként, klinikai hipnoterapeutaként dolgozott a saját rendelőjében. A National Guild of Hypnotists oktatójaként oktatja a hipnózist Németországban, Svájcban és Magyarországon. Rendszeresen részt vesz előadásaival külföldön a hipnózis konferenciákon.