Vivace arckezelés

A Vivace arckezelés egy kollagén indukciós terápia a mikrotűk és a frakcionált rádiófrekvencia segítségével.

A frakcionált mikrotűs RF (rádiófrekvenciás) kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb, minimálisan invazív módszer a bőrfiatalításra, amely által bőrfeszesítést tapasztalhatunk a kezelt felületeken, amelyek többnyire az arc, nyak és dekoltázs szoktak lenni.

A Vivace arckezelés az arcfiatalító módszerek három hatását foglalja magába:

1. Sebgyógyulási folyamat:

A kezelőfejből a bőrbe hatoló mikrotűk, egészen apró, mikrosérüléseket ejtenek a kötőszöveti rostokon, amelyek ennek hatására intenzív regenerálódásba, újraképződésbe kezdenek, ezáltal lesz a bőr simább, ránctalanabb, rugalmasabb.

2. Kollagén indukciós terápia:

Ezt a rádiófrekvencia hatása váltja ki, amely éppen a bőr mélyebb rétegeiben fejti a hatását, ahol elősegíti a kollagén és elasztikus rostok termelődését, amelyek a bőr feszességét segítik elő.

3. Fényterápia:

A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés másik nagyon nagy előnye, hogy a tüskék által okozott sérülések átmenetileg megnyitják a bőr ún. barrier funkcióját, amely
azért hasznos, mert nagy mennyiségű orvos kozmológiai tisztaságú hatóanyagot tudunk bejuttatni a bőrbe, amellyel erősíteni tudjuk a bőr megújulási folyamatait

  dióda lézeres szőrtelenítés technológiája

  Miért ajánljuk a VIVACE arckezelést?

  A bőr feszesebb, fiatalabb, ránctalanabb, üdébb és egységesebb lesz!

  Ez köszönhető a kezelés által beindult kollagén termelődésének.

  A Vivace arckezelés belülről, öntisztító módon újítja meg a bőrt!

  Ezt a mikrotűk általi sebgyógyulási folyamat indítja meg.

  A Vivace arckezelés sokoldalú, mert alkalmas még:

  • az arc finom ráncainak és finom vonalainak kisimítása
  • az aknés hegek korrigálására
  • a tág pórusok összehúzására
  • az egyenetlen bőrfelszín és textúra javítására
  • a pigmentfoltok javítására is!

  Látványos és tartós eredmények fájdalommentesen!

  A krém által érzéstelenített területen a mikrotűs kezelés nem jár fájdalommal, csak apró csípéseket érezhetnek a vendégeink. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek!

  Vivace kezelés Budapest

  Kinek ajánlott?

  A Vivace arckezelés mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki szereti a természetességet, saját öngyógyító mechanizmusait akarja kihasználni a bőr megújulásához,:

  • azoknak is, akik olyan kezelést kapnak, ahol a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja külön támogatást igényel.
  • azoknak, akik nem viselik jól a tűszúrást, akik tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne, azoknak kiváló kezelés a Vivace mikrotűs arckezelés.
  • a férfiak számára is kiváló kezelés.

  Kezelés előtti teendők

  • A kezelés előtti 10 napban a szolárium használatát és a napozást mellőzni javasoljuk!
  • A kezelés előtt 10 napban a fényvédőkrém használatát javasoljuk!

  Milyen testrészeken alkalmazható a Vivace kezelés

  • Testünk bármely részén jól alkalmazható ez a kezelés a bőr fiatalítására, feszesítésére, a hegek és striák eltüntetésére, továbbá a pattanásos bőr állapotának javítására.
  • Többnyire az arcon, nyakon, dekoltázson alkalmazzák, de az akne hegek, illetve a striák esetében más testrészeken is alkalmazható.

  Hogyan történik a VIVACE arckezelés?

  Első lépésként- de ez nem része a Vivace arckezelésnek- egy arctisztító kezelést javaslunk elvégeztetni! A kozmetikusunk a Te börődnek megfelelő arctisztítást tud javasolni!

  • Maga a Vivace arckezelést az érzéstelenítő krém felvitelével kezdjük, majd egy 20-25 perces várakozás után- amely alatt az érzéstelenítő kifejti a hatását- fertőtlenítjük a kezelendő felületet.
  • Ezt követi maga a mikrotűs, frakcionált rádiófrekvenciás kezelés, amelynek során a kezelendő területen módszeresen végighaladunk.
  • Ebben a fázisban rövid ideig van lehetőség olyan speciális bőrfiatalító hatóanyagot a bőr irha rétegébe juttatni, melyet más esetben csak külön tűszúrással lehetne.
  • A kezelés után nyugtatjuk a kezelt bőrfelületet, és hatóanyagban gazdag maszkkal fejezzük be a kezelést.

  A Vivace arckezelés utáni teendők

  • Az arcc kezelés után 24 óráig csak a megbeszélt krémek használhatók!
  • Az archoz kizárólag tiszta kézzel szabad nyúlni!
  • Fényvédőkrém alkalmazása kimondottan javasolt!
  • A kezelés után 2 hétig az UV sugárzás kerülendő!
  • A kezelés után 5 napig szaunázni, illetve izzadással járó sport tevékenységet folytatni nem szabad.

  Mire lehet számítani a gyógyulási idő alatt?

  A beavatkozást követő 2-5 órában bőrpír észlelhető, amely fokozatosan elmúlik. De az érzékeny bőrtípus esetén a vörösség akár tovább is eltarthat.

  Kezelés után a kezelt bőr kicsit feszülhet, húzódhat, kipirosodhat, de ez a pirosság pár óra alatt elmúlik.

  Otthoni bőrápolás: az első 1-2 napban akár napi 3-4 alkalommal is érdemes a bőrt hidratálni az általunk javasolt krémmel, és ezt a bőr maximálisan igényli is. Ez az extra gondoskodás tovább fokozza a kezelés hatékonyságát.

  Milyen eredmény várható a Vivace arckezelés után?

  A látható eredmény körülbelül 1 hónappal később, illetve az ismételt kezelések után lesz tapasztalható. A tartós eredmény érdekében 3 – 4 alkalmas kúra javasolt, az egyes kezelések között 3-4 hét szünetnek kell eltelnie, majd pedig évente egy karbantartó kezelés javallott.

  A Vivace arckezelést követően 4 hét múlva egy üde, fiatalos, felszínén homogén, tömör, feszes bőr keletkezik a kezelés területén.

  A bőr élettel teli lesz, javul az anyagcsere, a vérellátás!

  A szervezet által előállított kollagén és elasztikus rostok termelődése fokozódik a Vivace kezelés utáni hat hónapban, ami által a bőr minősége is egyre jobb lesz.

  Az arckezelés hatásának a hosszú távon való megőrzéséhez hozzájárul a helyes étrend kiválasztása, a rendszeres sport és a megfelelő kozmetikumok használata!

  ELŐTTE – UTÁNA

  Vivace kezelés Budapest
  Vivace kezelés Budapest
  Vivace kezelés Budapest
  Vivace kezelés Budapest