Személyre szabott Táplálkozási Tanácsadás

A konzultáció kb. 1,5 órát vesz igénybe, amelyre szükséges, hogy egy 2-3 napos táplálkozási naplóval érkezzen az ügyfelünk, ugyanis ebből látjuk, hogy mi az amit jól csinál és mi az amin változtatni kell.

A napló elkészítésénél a maximális őszinteség a legfontosabb, ugyanis e nélkül sajnos lehetetlen segíteni. A naplónak tartalmazni kell a napi vízfogyasztást és az étkezéseket körülbelül (vagy pontos) mennyiségét és idejét.

Ezen témaköröket fogjuk átbeszélni a tanácsadás keretében :

  • Életmód váltás könnyedén
  • Egészségtudatos bevásárlási tippek
  • Konyhatechnológia
  • Étrend kiegészítők tudatos használata
  • Fenntartható változás

A szolgáltatásunk következő fokozata a személyre szabott étrend elkészítése, amely külön térítés ellenében vehető igénybe.

Személyre szabott étrend elkészítése :

Az étrendi ajánlás folyamata személyes konzultációval kezdődik, ugyanúgy szükség lesz 2-3 napi táplálkozási naplóra.

Továbbá kitöltésre kerül egy komplex kérdőív, amely segítségünkre lesz abban, hogy az anyagcseretípusodnak és egészségügyi állapotodnak megfelelő ételkombinációk kerüljenek kialakításra.

A program tartalma 1 havi étrendi ajánlás, az ehhez szükséges konyhatechnológiai ajánlás, bevásárlási tippek és étrend kiegészítés ajánlás.

Tanácsadónk, aki olimpiai bajnok testépítő, az egészséges életmód és táplálkozás elkötelezett híve. Ezen felül életmód- és táplálkozási, sporttáplálkozási és étrend kiegészítési tanácsadó.

Ő a személyes története által is szeretne inspirálni mindenkit arra, hogy soha ne adja fel az álmait, bízzon magában, a megérzéseiben és következetesen menjen az álmai felé vezető úton! Nagyon sok egészségügyi probléma visszafordítható vagy legalábbis szinten tartható egy jól beállított életmóddal és étkezéssel, mellé pedig egy sokkal jobb élet is párosulhat.